Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man har solgt over 20 millioner eksemplarer på PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange nå bare gleder seg noe ekstremt til PlayStation 5 lanseres i morgen kan Sony som du forstår feire noe annet.

Marvel og Sony kan nemlig avsløre at Spider-Man har solgt over 20 millioner eksemplarer på PlayStation 4. Dette etter at det hadde blitt solgt 13 millioner i august 2019, så man kan trygt si at Insomniac sitt fantastiske spill bare har fortsatt å selge selv om det er to år gammelt. Dermed kan det virke som om vi har fått en ny andreplass på listen over tidenes mestselgende PS4-spill siden Uncharted 4: A Thief's End var på omtrent 17 millioner sist jeg sjekket og Grand Theft Auto V er litt over 20 millioner.

Når kjøpte du det eventuelt?

Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content