Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man: Remastered ser sykt mye bedre ut på PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble kjent at man må kjøpe Spider-Man: Miles Morales for å få Spider-Man: Remastered var det en del som lurte på hvorfor vi som allerede eier PS4-utgaven ikke før en gratis oppgradering. I kveld har vi fått et relativt godt svar.

Sony har nemlig gitt oss mer informasjon om akkurat hva som er annerledes i Spider-Man: Remastered i forhold til originalen, og det både ser og høres imponerende ut. Vi visste jo allerede at denne utgaven av spillet vil by på nye og forbedrede figurmodeller, teksturer og slik, men hva er vel bedre enn å se et bilde som fremhever både ray tracing og resten av den oppussede grafikken?

Spider-Man

Ikke en stor nok forskjell? Vel, her har skal dere få et prakteksempel på hvor mye arbeid de har lagt i de nye figurmodellene. Det øverste bildet er nye Peter Parker mens det under er fra originalen. Sjekk ut den nye ansiktsstrukturen og håret.

Spider-Man
Spider-Man

På toppen av det hele får vi tre nye drakter (deriblant den fra The Amazing Spider-Man), høyere bildeoppdatering, 3D-lyd i hodetelefoner som støtter det, utnyttelse av DualSense-kontrollerens funksjoner og mer. Du kan se spillet i bevegelse i videoene under.

HQ
HQ
Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content