Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops Cold War

Spill Black Ops Cold War sin Zombies-modus gratis i en uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av de kuleste innslagene i Treyarchs Call of Duty-spill er den obligatoriske Zombies-modusen. Og nå kommer du snart til å kunne prøve den til en veldig snill pris - nemlig gratis. Activision meddeler nemlig at de for første gangen noensinne kjører en gratisperiode for Zombies-modusen i deres "Zombies Free Access Week".

Fra og med i morgen vil du uten kostnad kunne spille Die Maschine-modusen samt den nye Cranked-modusen (og på PlayStation til og med Onslaught) fra Call of Duty: Black Ops Cold War frem til den 21. januar. Som vanlig gjelder det at du får beholde fremgangen om du senere kjøper spillet. Har du ikke testet dette før anbefaler vi virkelig at du benytter deg av denne muligheten.

Les mer om Zombies Free Access Week her.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterte tekster

0
Toronto Ultra signerer Hicksy

Toronto Ultra signerer Hicksy

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden avslørte Toronto Ultra at de ville beholde 2021 Call of Duty League-laget for den kommende 2022-sesongen, og med den annonseringen forventet vi ikke å...Loading next content