Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Spill Halo Infinite Multiplayer og vinn flotte premier for over 40 000 kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor har nå inngått et samarbeid med Microsoft og Razer for å sammen by på en morsom turnering med flotte premier for deg og ditt Fire team i Halo Infinite Multiplayer (som er gratis å spille).

Slå deg sammen med tre venner for å sammen konkurrere i CTF på Bazaar, klatre i turneringen og forhåpentligvis delta i finalen den 19. desember der vinnerne belønnes med en massiv kolleksjon av toppklasses Razer-utstyr samt Halo Infinite Xbox Elite Controller. Dessuten vil det være Razer-premier å vinne for de som ikke tar førsteplassen.

Påmeldingene begynner i dag på vår dedikerte turneringsside!

Vi begynner å spille 9. desember der vårt LobbyReactor-system gjør at du kan lage en avtale med din motstander og spille når dere vil på de utvalgte matchdagene.

Turneringen er single elimination med matcher hver oddetallsdag fra den 9. til de siste fire lagene står igjen. Semifinaler og finaler avholdes i en livestream 19. desember.

Halo Infinite

Kun personer som bor i og er statsborgere i Danmark, Finland, Norge og Sverige kan delta i turneringen.

Relaterte tekster

Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content