Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Spill Resident Evil 4-demoen gratis i kveld

Prøv landsbydelen av remaken på PC, PS4, PS5 og Xbox Series.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere spådde at Resident Evil 4s tidligere annonserte demo ville lanseres under kveldens Capcom Spotlight-show da det ble kunngjort i forrige uke, så dagens Twitch-lekkasje var bare glasur på kaken. Likevel er det hyggelig å ha en bekreftelse.

Kveldens nye trailer gjør det klart at Resident Evil 4 har fått en såkalt Chainsaw-demo på både PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series og PC i kveld. Dette er i utgangspunktet landsbydelen av spillet, så se frem til å blokkere dører, sette fyr på en ku og selvfølgelig kjempe mot vår kjære venn med motorsagen. Det som gjør det ekstra saftig er at demoen ikke har en tidsbegrensning, så det er bare å spille så mye som du frem til spillet lanseres 24. mars.

HQ
Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content