Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Spiller CS:GO på ni meters høyde

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det høres kanskje ikke så mye ut med ni meter, men når man er vant til å sitte på en scene kan det fort bli litt ubehagelig å henge fra en kran mens du forsøker å konsentrere deg om å skyte fienden.

Det var dette som skjedde da Republic Of Gamers gjennomførte deres Extreme Gaming-tilstelning hvor Penta og eXtatus ble heiset opp for en luftig oppvisningskamp.

Reddit-brukeren LopoGames har oversatt litt av det som ble sagt rundt det svevende bordet, og det er tydelig at ikke alle var like komfortable med høyden. Kampen endte med seier til eXtatus, men vi mistenker at de fleste var glade da det hele var over.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Republic Of Gamers

Takk, PC Games N.

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content