Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splatoon 2

Splatoon-regissør avkrefter rykter om Splatoon 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig avholdt Splatoon 2 sin siste såkalte Splatfest. Disse var online-events for spillerbasen hvor man kunne konkurrere på en rekke bestemte baner og vinne spesielle premier.

Etter siste Splatfest kunne man jo forestille seg at fokuset ville skifte over til utviklingen av Splatoon 3, men Japanese Nintendo forteller at spillregissøren til Splatoon, Hisashi Nogami, avkrefter dette. Nogami forteller at de ikke kan love noe enda, selv om de gjerne fortsatt vil støtte spillerbasen.

Det er verdt å nevne at utviklerne av Splatoon 2 er de samme som jobber på det nye Animal Crossing, så det må nok på plass i hyllene før en fortsettelse av Nintendos fargerike skytespill blir annonsert.

HQ
Splatoon 2

Relaterte tekster

6
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I en relativt tørr spillmåned slipper Nintendo en etterlengtet fargeklatt. Vi har pøst på med maling for å anmelde Splatoon 2...Loading next content