Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Split/Second: Velocity

Split/Second-oppfølger droppet

Store nedskjæringer hos utvikleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den engelske utvikleren Black Rock Studios, som blant annet stod bak Pure og Split/Second: Velocity, har annonsert at de vil si opp 40 av sine ansatte fordi moderselskapet Disney Interactive nå legger om strategien for utviklerhuset.

Ifølge nettsiden 1up betyr dette at vi ikke vil se noen oppfølger til racingspillet Split/Second: Velocity som kom ut i fjor. På et tidspunkt skulle det også ha vært aktuelt med en oppfølger til Pure fra 2008, men også her satt Disney Interactive ned foten.

Nedskjæringene kommer dog ikke som noen overraskelse ettersom deler av Black Rock Studio ikke har hatt noen aktive prosjekter å jobbe med over en viss tid.

Det som er igjen av studioet jobber nå med et "lovende" spill, som representerer noe "nytt og risikabelt". Disney Interactive skal etter sigende ha mer tro på et slikt prosjekt enn å lage tradisjonelle spill til kjernespillere.

Split/Second: VelocitySplit/Second: Velocity

Relaterte tekster

Split/Second: VelocityScore

Split/Second: Velocity

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Kristian har spent fast sikkerhetsselen, tråkket gassen i bånn og testet spillet som utfordrer selveste Burnout-serien. Les dommen...Loading next content