Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Splyce stakk av med seieren i HWC Columbus 2018

Slo ut det tidligere OpTic-laget i finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo World Championship-turneringen i Columbus ble nylig avsluttet, og det var Splyce som til slutt stakk av med seieren og premiepotten på 20 000 dollar. I finalen møtte de det som tidligere var OpTic-laget. OpTic kvittet seg, som kjent, med Halo-laget sitt for en liten stund tilbake.

Nå kaller de seg TOX, og de vant en kamp over Splyce tidligere i turneringen, noe som sendte dem til tapergruppa. Men Splyce kjempet seg opp igjen, og greide å klore til seg en seier i hovedfinalen mot ingen ringere enn TOX. Nå kan de slappe av frem til Halo World Championship i Seattle, som begynner den 13. april.

Kommer du til å holde øye med Splyce fremover?

Halo 5: Guardians
Photo: Halo

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...



Loading next content