Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Splyce stakk av med seieren i HWC Columbus 2018

Slo ut det tidligere OpTic-laget i finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo World Championship-turneringen i Columbus ble nylig avsluttet, og det var Splyce som til slutt stakk av med seieren og premiepotten på 20 000 dollar. I finalen møtte de det som tidligere var OpTic-laget. OpTic kvittet seg, som kjent, med Halo-laget sitt for en liten stund tilbake.

Nå kaller de seg TOX, og de vant en kamp over Splyce tidligere i turneringen, noe som sendte dem til tapergruppa. Men Splyce kjempet seg opp igjen, og greide å klore til seg en seier i hovedfinalen mot ingen ringere enn TOX. Nå kan de slappe av frem til Halo World Championship i Seattle, som begynner den 13. april.

Kommer du til å holde øye med Splyce fremover?

Halo 5: Guardians
Photo: Halo

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content