Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Splyce vant Halo-konkurransen på DreamHack Atlanta

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist helg kunne DreamHack Atlanta kjøre deres Halo-turnering, og det var en rekke store navn som kriget om førsteplassen. Det var imidlertid Splyce som stakk av med seieren, og det etter å ha slått råsterke OpTic Gaming hele to ganger.

OpTic tapte mot Splyce første gang i finalen blant vinnerne, og be dermed sendt ut i kamp mot Team EnVyUs. De kriget seg tilbake med en 4-0-seier, men de måtte likevel se seg slått av Splyce i hovedfinalen.

Halo 5: Guardians
Photo: ESL

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content