Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sports Story

Sports Story plutselig lansert på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Sidebar Games har vært skummelt tause om Sports Story etter at spillet endelig dukket opp igjen i november og lovet en lansering i desember, så det er ikke rart mange har fryktet en utsettelse. Flere av dere fikk likevel håp da Nintendo startet en videoserie kalt Inside the House of Indies denne uken som bringer nytt om indie-spill på vei til Nintendo Switch. Det viser seg at serien avsluttes med stil.

Den aller siste episoden av Inside the House of Indies var nemlig i dag, og høydepunktet i den må kunne sies å være avsløringen om at Sports Story nå har blitt lansert på Nintendo Switch. Dermed blir det en fin jul med sportseventyr likevel.

HQ
Sports Story

Relaterte tekster

0
Sports StoryScore

Sports Story

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Sidebar utvider med alle mulige forskjellige ting, samlet i en suppe så forvirrende at det kan være vanskelig å danne seg en oversikt over det hele.

0
Sports Story utsatt på ubestemt tid

Sports Story utsatt på ubestemt tid

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Når giganter som Xbox Game Studios og CD Projekt Red må se seg nødt til å utsette spillene sine i disse dager bør det ikke komme som et sjokk at et spill mange håpet å se...Loading next content