Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sports Story

Sports Story skal varme oss med fotball, golf, tennis, volleyball og eventyr i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har snart gått tre år siden Golf Story-skaperne avduket sitt neste spill, men det ble raskt klart at høye ambisjoner ville føre til mye mer venting enn forventet. Heldigvis er ventetiden straks over.

Gjengen i Sidebar Games dukket opp i kveldens Indie World Showcase-sending med en ny trailer som avslører at Sports Story slippes på Nintendo Switch en gang i desember. Trailer viser også mange av de nye sportsgrene og eventyrene vi skal få begi oss ut på, så det er helt forståelig at utviklingen av dette spillet tok mye mer tid enn det vesle golfeventyret.

HQ
Sports Story

Relaterte tekster

0
Sports StoryScore

Sports Story

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Sidebar utvider med alle mulige forskjellige ting, samlet i en suppe så forvirrende at det kan være vanskelig å danne seg en oversikt over det hele.

0
Sports Story utsatt på ubestemt tid

Sports Story utsatt på ubestemt tid

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Når giganter som Xbox Game Studios og CD Projekt Red må se seg nødt til å utsette spillene sine i disse dager bør det ikke komme som et sjokk at et spill mange håpet å se...Loading next content