Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sports Story

Sports Story utsatt på ubestemt tid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når giganter som Xbox Game Studios og CD Projekt Red må se seg nødt til å utsette spillene sine i disse dager bør det ikke komme som et sjokk at et spill mange håpet å se i morgendagens Nintendo Indie World Showcase nok dessverre blir fraværende.

Sidebar Games nemlig gitt oss en artig trailer som avslører at Sports Story, oppfølgeren til Golf Story, dessverre må utsettes på ubestemt tid. Heldigvis er det noen gode nyheter også, for traileren hinter til at utsettelsen blant annet skyldes store ambisjoner med nye sportsgrener og litt annet du skal få analysere selv ved å se klippet under.

HQ
Sports Story

Relaterte tekster

0
Sports StoryScore

Sports Story

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Sidebar utvider med alle mulige forskjellige ting, samlet i en suppe så forvirrende at det kan være vanskelig å danne seg en oversikt over det hele.

0
Sports Story utsatt på ubestemt tid

Sports Story utsatt på ubestemt tid

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Når giganter som Xbox Game Studios og CD Projekt Red må se seg nødt til å utsette spillene sine i disse dager bør det ikke komme som et sjokk at et spill mange håpet å se...Loading next content