Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy har fått undertekster

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision og Toys for Bob fikk mange på nakken da det viste seg at Spyro Reignited Trilogy ikke hadde undertekster, og for å gjøre vond verre sa de bare at det ikke var en industriell standard å ha slikt i spill. Heldigvis har de tatt til fornuft.

I dag har det nemlig kommet en ny oppdatering til Spyro Reignited Trilogy, og øverst på listen over forbedringer står undertekster. Nå skal alle filmatiske sekvenser være tekstet med både navn og unike farger for hver figur som snakker, noe som helt klart vil glede veldig mange. Oppdateringen lar oss også skru av motion blur om vi vil, og fikser noen små problemer du kan lese mer detaljert om her.

Er det bedre med sent enn aldri?

Spyro Reignited Trilogy

Relaterte tekster

Spyro Reignited TrilogyScore

Spyro Reignited Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har fått et hyggelig gjensyn med en flygende lilla krabat og vennene hans. Greier Spyro seg i den moderne verden, eller hører han fortiden til?Loading next content