Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Square Enix om Forspoken: "salget har vært labert"

Spillutgiveren er nå bekymret for inntjeningen i regnskapsåret.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Forspoken ikke har sett suksessen Square Enix håpte på. Etter middels anmeldelser (sjekk ut våre meninger om spillet her) og generelt lite omtale de snart to månedene som har gått siden lanseringen gjør en tilhørende finansiell rapport fra spillselskapet har nå det klart akkurat hvor dårlig salget har vært.

Og det viser seg at svaret på det spørsmålet ikke er bra. Rapporten bemerker at "salget har vært mangelfullt" for Forspoken, og at ytelsen til andre nye titler fra Square Enix i løpet av siste kvartal av regnskapsåret 2022/23 (inkludert Octopath Traveler II) har satt selskapets årsresultat til en "betydelig negativ risiko".

Square Enix bemerket imidlertid at mens anmeldelser for Forspoken har vært "utfordrende" mottok spillet skryt for sine actionfunksjoner, med dette som noe som "vil føre til forbedring av utviklingsmulighetene våre for andre spill i fremtiden."

Hva synes du om spillet?

Forspoken

Relaterte tekster

ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.Loading next content