Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
SSX Tricky

SSX Tricky

Julen er over oss, med alt den bringer med seg av mas, hygge og ikke minst masse nye fete spill! Nå har vi testet EA’s nye versjon av SSX suksessen! Er det fett nok?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt


Når nettene blir lange og kulda setter inn, er det utrolig digg å sitte inne med PlayStation 2’en sin... SSX var helt klart blant de beste (hvis ikke den beste) release titlene til PS2 når den kom på markedet her hjemme.

HQ

Spillet sørget for mange timers underholdning både alene og sammen med venner og det var med stor forargelse jeg oppdaget at spillet hadde fått en ripe. Det var rett og slett ubrukelig, men så kom nyheten om at EA skulle gi ut en oppfølger, eller en forbedret utgave om du vil, så jeg bestemte meg for å vente på den i stedet for å ta turen ned til spillpusheren.

Ny suppe på gammelt bein... men, det smaker godt!
Det store spørsmålet er da selvfølgelig om SSX Tricky er så bra at også du kan gi bort, selge eller ofre din kopi av det gamle SSX, for deretter å gå til innkjøp av "Porche-utgaven" av spillet. All erfaring tilsier at en "ny-versjon" som regel er enn tynn suppe med lite nytt, men det er IKKE tilfellet hva angår SSX Tricky. Faktisk vil jeg gå så langt som å si at det deler første plassen til beste PS2 spill ever, sammen med GTA 3. Spillen er helt forskjellige genrer og SSX Tricky er på ingen måte like grensesprengende som GTA 3, men med en nesten uendelig replay-verdi, flott grafikk og ufattelig fengslende gameplay klatrer det opp på pallen. Sorry, ingen sølvmedalje i år.

Spill modes
Kort fortalt dreier SSX Tricky seg om ekstrem snowboard kjøring, med en arcadisk stil og sjarme, sånn bare EA BIG får det til. Også denne gangen kan du velge mellom tre forskjellige modes, Practice, Showoff eller Race. Practice delen er mer utviklet denne gangen og fungerer som en perfekt tutorial for å lære seg en del av triksene. Apropos, er styringen også forandret denne gangen. På mange måter er den mer intuitiv og dermed sitter du ikke med noen klar fordel selv om du har spilt deg til blods på den gamle utgaven. Nybegynnere tar styringen svært lett og det var ikke med så rent lite skuffelse, jeg tapte det første racet mot en nybegynner. Men samtidig ga det spillet en ny dimensjon, da det ikke lenger dreier seg om gammel rutine.

Showoff er fortsatt favoritt moden min, da den virkelig åpner for eksperimentering og utforsking av spillet. Showoff handler om å samle flest mulig triks poeng, så du spiller helt uten en klokke å forholde deg til. Det er også her du får brukt for de nye "Uber-triksene". Jo mer du trikser dess høyere blir Trickmeteret ditt. Trickmeteret bygger opp boost, samtidig til at det åpner for uber-triks når det er fullt. For hver gang du drar et uber-triks får du en bokstav markert på toppen av meteret og etter seks vellykkede uber-triks får du ordet Tricky, hvilket gjør at du har full boost resten av runden, uansett om du tryner eller bruker boost.

Dette er en annonse:

Race er selvfølgelig en rimelig standard "kom-deg-først-i-mål" mode, men det er det jo ikke noe galt med. Fartsfølelsen er superb og banene er utfordrene. Men, det lønner seg helt klart å ha spilt gjennom banene i Showoff først, så rekker å sjekke ut noen av snarveiene først, for konkurrentene dine er temmelig gode og nådeløse i løypa.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Bedre gafikk, bedre lyd, bedre triks, bedre baner... bedre alt!
-
Litt lite variasjon i musikken.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
SSX TrickyScore

SSX Tricky

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Julen er over oss, med alt den bringer med seg av mas, hygge og ikke minst masse nye fete spill! Nå har vi testet EA’s nye versjon av SSX suksessen! Er det fett nok?

0
Nye screens til SSX Tricky på GBA

Nye screens til SSX Tricky på GBA

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Vi har fått en bunke nye screenshots fra SSX Tricky på GBA, og det ser lekkert ut. Det er ikke så lett å se om spillet kjører i 3D, men vi vet det kan la seg gjøre.

0
Musikken i SSX Tricky

Musikken i SSX Tricky

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

SSX markerte seg som den klart beste release tittelen til PS2. EA er snart klare med en videreutviklet versjon og vi vet hvem som spinner skiver mens du sklir ned bakken!

0
Kjendisstemmer i SSX Tricky

Kjendisstemmer i SSX Tricky

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Å la kjente musikere stå for musikken i spill er mer elle mindre vanlig. Og nå som den trenden har blitt en vane har en annen fulgt etter - å bruke kjendiser i spillene. Nå også i SSX Tricky!

0
Nye SSX Tricky shots

Nye SSX Tricky shots

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

SSX ble en knallsuksess når det kom på PS2, og det drøyde ikke lenge før det ble snakket om en oppfølger. SSX Tricky nermer seg med stormskritt, og vi har et dusin nye bilder som visar hvordan det ser ut.

0
Første Xbox bilder fra SSX Tricky

Første Xbox bilder fra SSX Tricky

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Det blir en hektisk vinter for snowboardentusiaster, i hvert fall hvis de vil oppleve SSX Tricky i alle dets former. Som kjent er spillet nemlig på vei til både PS2, Game Cube og Xbox, og nå har vi de første bildene fra den sistnevnte versjonen!

0
Amped site åpnet

Amped site åpnet

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

SSX Tricky ser ut å få en giftig konkurrent når spillet kommer til Xbox, nemlig Amped: Freestyle Snowboarding. Nå har spillet fått en offisiell site!Loading next content