Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor må gjøre det veldig bra for å leve opp til andre Star Wars-spill

For ikke å snakke om resten av franchisens toppspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Star Wars -franchisen er et av de største kulturfenomenene i verden. Det som imidlertid kan overraske deg er hvor stort Star Wars er i spillindustrien, for det kommende Star Wars Jedi: Survivor blir det 119. videospillet i galaksen langt, langt borte.

Ifølge dataanalyseselskapet GfK (takk, Gamesindustry.biz) betyr dette at det er flere Star Wars-videospill enn noen annen eiendom. Tilsammen har disse tjent 492 millioner pund fra fysisk salg og er den sjette største videospill-IP-en i Storbritannia.

Survivor-forgjengeren Star Wars Jedi: Fallen Order kommer inn på en respektabel sjetteplass når man bare ser på Star Wars-lanseringer i Storbritannia. Kanskje Survivor vil sikte høyere, og ta på seg franchisens største navn som The Force Unleashed eller til og med Star Wars Battlefront som for tiden er IPs største fysiske tittel.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga ligger på fjerdeplass på GfKs hitliste, og av EAs moderne spill er det bare Star Wars: Squadrons som ikke har havnet blant de ti beste.

Kort sagt har Star Wars Jedi: Survivor store sko å fylle, så tror du spillet i det hele tatt har en sjanse når det bare kommer på PC, PS5 og Xbox Series?

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content