Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay

State of Decay til PC i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Undead Labs har meddelt at PC-versjonen av Xbox 360-overraskelsen State of Decay skal lanseres innen året er omme. Det skriver de på deres egne nettsider.

Den spesifikke datoen er riktig nok ikke klar, men utviklerne lover at de jobber på spreng for å slippe spillet så raskt som overhode mulig. De skriver også at de er spent på å se hva PC-modderne kan få til med hjertebarnet deres, selv om spillet ikke leveres med offisielle modverktøy:

- PC-versjonen vil ikke ha modverktøy (for å spare tid og testing), men vi har ingenting imot modder eller moddere. Vi ser tvert imot frem til å oppdage hva PC-spillerne kan finne på, kommenterer utviklerne.

PC-versjonen av State of Decay vil ikke tilby mer innhold enn konsollversjonen, men grafikken vil være penere og bildeoppdatering vil være raskere.

State of Decay

Relaterte tekster

State of DecayScore

State of Decay

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Vi har tatt turen tilbake til dommedag, og overraskende nok var det mer fornøyelig enn forventet. Robin har spilt State of Decay på PC, og karakteren er klar...

1
State of Decay runder to millioner solgte

State of Decay runder to millioner solgte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Undead Labs forteller at deres zombiespill State of Decay nettopp har passert to millioner solgte eksemplarer via Steam og Xbox Live. For å feire dette vil spillerne få...

2
State of Decay til Xbox One neste år

State of Decay til Xbox One neste år

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Stadig flere eksisterende spill finner veien til de nye konsollene (spesielt når det gjelder indie-titler til PC) og nå meldes det at overlevelsessimulatoren State of...Loading next content