Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

Steam til Linux tar form

Left 4 Dead 2 er første spill ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve har lenge ønsket å nå ut til enda flere spillere, og i fjor ble Steam-plattformen sluppet til Mac. De ga seg imidlertid ikke der og den siste tiden har selskapet jobbet med å utvikle en versjon av Steam-klienten som er kompatibel med Linux, nærmere bestemt Ubuntu.

Dette arbeidet skal nå være godt igang, og både Steam-klienten og Valves eget actionspill Left 4 Dead 2 skal allerede være kjørbare på Ubuntu.

Utviklingen har derfor gått over i en ny fase der optimalisering og stabilisering står på agendaen. Vi kan derfor forvente å se en offentlig Linux-versjon av Steam om ikke så alt for lenge, selv om Valve ikke har noen konkret dato å by på.

Planen er naturligvis å videreføre flere spill fra Steam-bilbioteket, og samtidig gi utviklere muligheten til å slippe Linux-spill gjennom klienten.

Utviklerne mottar også alle innspill og forslag med takk, stikk over til Valves offisielle Linux-blogg for å dele ditt engasjement.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content