Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Store endringer for Godsent

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esport-organisasjonen Godsent har annonsert endringer i oppstillingen til deres CS:GO-lag. Først får vi vite at Markus 'pronax' Wallsten har blitt satt på innbytterbenken, mens Jonas 'lekr0' Olofsson har gått til Fnatic. Dennis 'dennis' Edman fra Fnatic har blitt tatt inn for å erstatte lekr0, og Jacob 'pyth' Mourujärvi kommer inn som innbytter for ESLs Pro League.

De sier at de skal annonsere en erstatter for pronax innen kort tid, og årsaken til lekr0 sin overgang skal være at han ønsket å gå. Det er dessuten meldt flere oppdateringer til den endelige lagoppstillingen, og vi forventer å høre om dem så fort ting er på plass.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Godsent

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content