Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Store endringer kommer til Overwatch' Competitive mode

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch-fansen som liker konkurranse kan glede seg over store endringer i Competitive Play. Det er VG247 som kan rapportere om en ny oppdatering fra utvikleren.

En av de største nyhetene er at sesongene vil kuttes ned til to måneder, og at man tjener mer per seier (og mister mindre per tap). Blizzard sier selv at de synes to måneder er et fint kompromiss etter betatestingen av sesonger på en måned.

Videre får vi vite at færre kamper skal gå til overtid ettersom antall kart man må kontrollere reduseres fra fem til tre. Alle endringene finner du på denne lenken.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content