Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Store problemer for 38 Studios

Amalur-utvikleren klarer ikke utbetale lønn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den amerikanske utvikleren 38 Studios sliter med store finansielle problemer om dagen. Tilbake i 2010 lånte selskapet 75 millioner dollar av Rhode Islands Economic Development Council, men da det nyeste innbetalingskravet på 1,1 millioner dollar kom inn var det ikke nok penger igjen i kassa.

Krisen har allerede begynt å gå utover studioets ansatte, som ikke lenger mottar lønn. Som meldt av Joystiq skal også alle midlertidige stillinger og vikariater har blitt sagt opp, i et forsøk på å demme opp for pengeproblemene.

38 Studios ga nylig ut rollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning, i samarbeid med Big Huge Games og Electronic Arts. Reckoning var selskapets første prosjekt og det dukket raskt opp rapporter om en oppfølger.

Vi antar at det er EA som eier rettighetene til serien, slik at en eventuell oppfølger fortsatt kan se dagen lys, selv hvis 38 Studios går under. Når dét er sagt krysser vi naturligvis fingrene for at krisen kan bli avverget, først og fremst for de ansatte hos 38 Studios' skyld.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterte tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Med så prominente navn som Ken Rolston, R.A Salvatore og Todd McFarlane involvert er det grunn til forventninger. Men hvordan ble resultatet?

5
Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters,...

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Robin reiste til Sverige for å prøve Ken Rolstons kommende rollespillprosjekt. Et spill så lovende at vår skribent forelsket seg i løpet av få minutter...Loading next content