Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Infinity

Stort Disney-spill annonsert

Spill med dine favorittfigurer i Disney Infinity

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren bak spillene Cars 2 og Toy Story 3 kommer nå med Infinity. Det vil være Disneys svar på Activisions Skylanders, og skal ta i bruk Disneys offisielle leketøysfigurer. På samme måte som Skylanders, skal man kunne koble figurene opp mot spillet via et elektronisk spillebrett og såkalt AR (augmented reality).

Alt leketøyet vil ha et felles design, men de ulike figurene vil ha spesialtilpassede spillverdener. Eksempelvis kommer De Utrolige til å få en by hvor de kan løpe rundt og kjempe mot kriminelle. Startpakken inneholder tre figurer fra hvert sitt Disney-univers, henholdsvis Monsterbedriften, De Utrolige og Pirates of the Caribbean. Ifølge Disney skal de også bli mulig å kjøpe enkeltfigurer fra andre kjente filmtitler.

Disney Infinity vil også by på en Toy Set-mode. Det er tilsvarende likt Toy Story 3s Toy Box, og lar alle figurer, gjenstander, kjøretøy og brettdesign møtes i en stor banebygger. For å spille sammen med venner vil man kunne velge mellom å spille to stykker på samme skjerm, eller fire spillere på nett.

Disney Infinity vil i fremtiden fungere som en felles plattform for alle kommende Disney-fimer. Dette vil gjøre det enklere for Avalanche å lage nye leketøy, og dermed fjerne problematikken knyttet til tidspresset rundt det å lage et nytt spill som omhandler en ny film. Avalanche selv sier at dette er planen for de første fem årene.

Spillet kommer til de største plattformene senere i år, og lanseringen vil sammenfalle med kinopremieren av Pixars Monsterbedriften 2 (det er også planlagt versjoner til både 3DS og IOS). Lanseringspakken vil inneholde brett, tre figurer og tilgang til de respektive figurenes spillverdener.

Vi ble invitert til Disneys kontorer forrige uke for å se nærmere på Infinity. Den forhåndstitten finner dere her.

HQ
Disney InfinityDisney Infinity
Disney InfinityDisney InfinityDisney Infinity

Relaterte tekster

Disney InfinityScore

Disney Infinity

ANMELDELSE. Skrevet av Pard Madrid

Vi er blitt lovet velkjent figurer, fantastiske valgmuligheter og underholdning av rang for hele familien, men klarer Disney Infinity å levere ekte Disney-magi?

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

I en ny video fra skaperne bak Disney Infinity får vi gjennoppleve en av de mest ikoniske slagene fra Star Wars-universet. I et brett kalt Trench Run vil spillerne nemlig...

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Storsatsningen Disney Infinity ble sluppet for bare to dager siden, men Disney har allerede rukket å oppdatere Playstation 3-versjonen med patchen 1.01. Dessverre viser...Loading next content