Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Skydance Game

Stort Marvel-spill blir visst enten Ant-Man eller Fantastic Four

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Skydance og Uncharted-skaperen Amy Hennig i forrige uke kunngjorde at de lager et spill i Marvel-universet ønsket de ikke å si noe om hvilke(n) karakterer det vil handle om, men nå kan vi ha fått et tydelig hint.

I den nyeste streamen til Kevin Smith og Marc Bernardin avslører sistnevnte at han har hjulpet Hennig med å skrive historien i Marvel-spillet. Deretter sier Smith at han vet en del ting og at en av kommentarene i chatten gjettet helt rett hva det var. Innen da var det nærmest alle som gjettet Ant-Man eller Fantastic Four, så det høres virkelig ut som om vi endelig kan få et bra Fantastic Four-spill. Grunnen til at jeg gjetter på Fantastic Four er at Bernardin stadig sier at spillet er basert på Marvel-karakterer i flertall, noe jeg ikke tror han ville vært såpass nøye på om det var Ant-Man hvor det i hovedsak er han som er kjent blant folk flest.

Hvilket Marvel-univers håper du mest på av disse to?

Marvel's Skydance Game

Relaterte tekster

1
Uncharted-skaperen lager Marvel-spill

Uncharted-skaperen lager Marvel-spill

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

På grunn av kansellerte Star Wars-spill og at Google bestemte seg for å stoppe sine egne Stadia-spill har vi i ikke fått et spill fra Uncharted-skaperen Amy Hennig etter...Loading next content