Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Street Fighter 6 er allerede EVO 2023s største spill

Og det er ikke engang ute ennå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er unødvendig å si at det virker som fansen er veldig begeistret for det kommende Street Fighter 6. Spesielt de i slåssespillmiljøet. Vi kan utlede dette takket være EVO 2023 som deler hvilke spill som har trukket mest interesse fra fans i løpet av registreringsperioden for early birds, som Street Fighter 6 allerede har toppet listen til, til tross for at spillet ikke engang lanseres før i juni i år.

Disse dataene gjelder bare de som allerede har vist interesse for å konkurrere i spillet på arrangementet (som vil bli avholdt i Las Vegas fra 4. til 6. august), men uansett er det klart at Capcoms kommende avdrag vil være stjernen i showet.

Listen følges opp med Guilty Gear Strive, Tekken 7, Ultimate Marvel Vs. Capcom, Dragon Ball Fighter Z, The King of Fighters XV, Melty Blood: Type Lumina og Mortal Kombat 11.

Hva gleder du deg mest til å se på EVO 2023?

Street Fighter 6

Relaterte tekster

1
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Velkommen, nye spillere! Alle er invitert til lanseringen av slåssespillsjangerens nye standard.Loading next content