Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken innen april

Men Tekken X Street Fighter må vente

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom og Namco Bandi har bestemt seg for å la slåsskjempene fra sine mest kjente fightingspill, henholdsvis Street Fighter- og Tekken-seriene, ryke i tottene på hverandre gjennom to nye spill.

Begge spillene vil ha de samme karakterene, men Street Fighter X Tekken vil benytte seg av Street Fighter-motoren, mens Tekken X Street Fighter vil kjøre på Tekken-motoren.

Det er foreløpig ikke satt noen offisiell utgivelsesdato for noen av spillene, men det kan virke som hvertfall ett av de vil være å få tak i innen april til neste år.

Etter sigende har nemlig Capcom fortalt sine investorer at de forventer å ha produsert to millioner eksemplarer av Street Fighter X Tekken innen utgangen av det nåværende finansåret, som slutter den 31. mars 2012.

Hvis du heller vil spille Tekken X Street Fighter ser det imidlertid ut som du må belage deg på litt lenger ventetid.

Tekken-sjef Katsushiro Harada har nemlig forklart at utviklingen av Tekken X Street Fighter ikke er satt igang enda. Dette fordi man heller vil fokusere på å ferdigstille partnerspillet, før man går løs på det neste:

- Vi har ikke startet skikkelig med utviklingen av Tekken X Street Fighter ennå. Men det går bra med Street Fighter X Tekken, som vi vil vise frem mer av under E3, forklarer Harada under Namco Bandais Level Up-arrangement i Dubai.

Street Fighter X Tekken

Relaterte tekster

Street Fighter X TekkenScore

Street Fighter X Tekken

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki GR SE

Capcom og Namco barker sammen for å avgjøre om tre dimensjoner er bedre enn to, og hvem som er sjangerens mester...Loading next content