Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Striker forlater San Francisco Shock

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

San Francisco Shock har annonsert noen endringer på laget, da Nam-joo "Striker" Kwon har annonsert sin beslutning om å gi seg med kompetitiv Overwatch og forlate laget, og Seonchang "ANS" Lee kommer tilbake som hans erstatter.

Striker, som har vært på laget siden 2018, har spilt en avgjørende rolle i back-to-back-mesterskapsseierne for laget og har ennå ikke avslørt sin begrunnelse for å trekke seg. Laget tok farvel med Striker på Twitter der de skrev: "Since joining us in 2018, Striker has been absolutely indispensable to the team. Our back-to-back championships would not have been possible without his hard work."

Ans, som opprinnelig trakk seg på slutten av 2020 Overwatch League-sesongen, kommer tilbake som Strikers erstatter.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content