Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Order: 1886

Sucker Punch-medarbeider avslører at en The Order: 1886-oppfølger en gang var under utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har utgitt en rekke suksessfulle førstepartseksklusiver i løpet av denne konsollgenerasjonen, men det har også vært noen skivebommer innimellom, som The Order: 1886, som egentlig viste stort potensiale, men som mange mente var altfor overfladisk.

Siden da har ryktene svirret om en oppfølger, men det har ikke vært noe tegn på et eksisterende samarbeid mellom Sony og utvikleren Ready at Dawn. Dog ser det nå ut til at en oppfølger har vært under utvikling.

Forfatteren Jordan Lemos, som for øyeblikket jobber hos Sucker Punch på Ghost of Tsushima, snakket nylig om spillet i en podcast, og her avslørte han at de har jobbet på en oppfølger.

"Last I heard, they were actually doing a second one. So I don't know if they were already in development at that point so they were like 'Well, let's just keep going and hoping the next one's better or people like it more' kinda thing."

Historien begynte fort å bli plukket opp, og Lemos har derfor skrevet følgende på Twitter.

"Before this gets any more out of hand, I know nothing about a sequel. "

The Order: 1886

Relaterte tekster

The Order: 1886Score

The Order: 1886

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hva har ridderne av det runde bord, varulver og Nikola Tesla til felles? The Order: 1886. Tomas har satt karakter.

3
Ready at Dawn har flere spill på gang

Ready at Dawn har flere spill på gang

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Order: 1886 fikk en del kritikk allerede før det ble sluppet, og selv om vi i Gamereactor likte opplevelsen har mange klaget på at det inneholder for lite spilltid....

0
Fotomodusen i The Order: 1886 er lansert

Fotomodusen i The Order: 1886 er lansert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Via den amerikanske Playstation-bloggen kan vi lese at den annonserte fotomodusen til The Order: 1886 fra utvikler Ready at Dawn er lansert. Med denne kan du ta egne...

0
The Order: 1886 får fotomodus

The Order: 1886 får fotomodus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noe The Order: 1886 er mest kjent for, foruten spilletiden, er den spektakulære grafikken. Spill som Infamous: Second Son, Driveclub og The Last of Us er også kjente for...Loading next content