Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Travis Strikes Again: No More Heroes

Suda 51 er nå 51

Ikke verdens mest relevante nyhet, kanskje, men noen ganger er det hyggelig å markere bursdagen til spillutviklere, spesielt når de har et nytt spill på vei.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den japanske utvikleren Goichi Suda er bedre kjent som Suda51, og nå stemmer det navnet bedre enn noensinne fordi han fyller 51 år i dag. Gratulerer med dagen!

Suda-san og studioet hans, Grasshopper Manufacture, bemerket at det var bursdagen hans samtidig som han nevnte at det bare er 16 dager igjen til han lanserer det nye spillet sitt, Travis Strikes Again: No More Heroes, som kommer utelukkende til Nintendo Switch den 18. januar.

Vi fikk nylig muligheten til å slå av en prat med Suda-san om det nye spillet. Du kan se hele intervjuet i videoen nedenfor. Gleder du deg til å prøve Travis Strikes Again: No More Heroes?

HQ

Relaterte tekster

0
Suda 51 er nå 51

Suda 51 er nå 51

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den japanske utvikleren Goichi Suda er bedre kjent som Suda51, og nå stemmer det navnet bedre enn noensinne fordi han fyller 51 år i dag. Gratulerer med dagen! Suda-san...Loading next content