Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars

Suikoden I & II HD Remasters har blitt aldersklassifisert i Taiwan

Det virker som om en utgivelse ikke er så langt unna.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tilbake i september avslørte Konami at deres svært elskede JRPG-serie Suikoden ville få remastere, inkludert de to første spillene i en pakke kalt Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars .

Disse oppussede utgavene har forbedret grafikk (alle animasjoner og bakgrunnsillustrasjoner er oppgradert) og modernisert gameplay (kamper kan gjøres raskere, autosave er implementert) optimalisert for moderne systemer og vil være tilgjengelig på PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One.

Siden kunngjøringen har vi egentlig ikke hørt noe om det, men nå har vi fått et tegn på at utgivelsen sannsynligvis ikke er så langt unna. Kilden er Taiwans aldersmerkingssystem, der spillet fikk en aldersgrense på 12 år.

Selv om dette ikke er en offisiell kunngjøring fra Konami er jeg overbevist om at dette senest vil bli vist under noen av de mange videospillarrangementene i juni som allerede er bekreftet.

Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification WarsSuikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification WarsSuikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars

Takk, Gematsu

Relaterte teksterLoading next content