Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Sunset Overdrive er straks klart for PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Antallet bevis på at Sunset Overdrive skal komme til PC har kommet ut av alle kriker og kroker den siste tiden. Faktisk har det vært så mange at undertegnede bestemte seg for å spare dere for alle oppdateringene. Nå er det uansett tid for en siste nyhet før den åpenbare bekreftelsen.

Insomniac Games trodde nok nemlig at de var veldig lure da de snek inn PC-utgavens Achievements-liste på Exophase. Det er jo ikke så mange som ville tittet mye nærmere på oppføringen Sunflower. Problemet er bare at det medfølgende bildet gjør det tydelig for alle at det er snakk om Sunset Overdrive, og når man først går inn på listen ser man en rekke velkjente navn og utfordringer.

Med Achievements-listen allerede offentliggjort virker det enda klarer at PC-spillere ikke trenger å vente lenge på lanseringen heller, så jeg er rimelig sikker på at vi får en "Og det er tilgjengelig nå/veldig snart"-annonsering på lørdagens X018-messe.

Sunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content