Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Super Giant går fra Bastion og Pyre til Hades i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du vet hva du får visuelt når du spiller noe Super Giant Games har laget. Med Bastion, Transistor og Pyre på CVen er det tydelig at studioet har et talent, så å blande dette inn i gresk mytologi kan bli ganske bra.

Hades er som forventet et isometrisk actionspill, men denne gangen går altså turen til oldtidens Hellas med den tegnede stilen studioet er kjent for. Der venter det åpenbart en del fantasifulle skapninger vi har sett og hørt om, og de fleste av disse er fiender som vi må ta oss av med skarpe sverd og andre dødelige våpen med roguelike-regler. Om dette høres interessant ut kan du faktisk spille Hades allerede nå også, for det har funnet sin til Epic Games Store som early access allerede nå.

HQ
Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content