Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 blir nesten perfekt med fantastisk oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo fikk fjorårets sommer til å gå ekstremt raskt for mange ved å lanseres Super Mario Maker 2, men etter hvert har selvsagt spillet gått litt i glemmeboken hos mange. I alle fall helt til noen utrolig kule oppdateringer har kommet, og i morgen får vi den aller siste store oppdateringen som ikke er et unntak.

Super Mario Maker 2 sin World Maker-oppdatering vil nemlig slippes den 22. april, og vil oppfylle mange drømmer. Som du forstår av navnet vil vi blant annet endelig få lage egne verdener i skikkelig Super Mario World-stil. Dermed får vi virkelig lage et Mario-spill som lett kunne blitt forvekslet med noe offisielt. Med muigheten til å sette sammen førti ulike baner fordelt over åtte ulike verdener med teamer som vinter, ørken, underjordisk, skog, himmel og så videre. Vi kan til og med inkludere bonus-nivåer med bilderuletten, endre på ikoner, utforme selve verdenene og mer.

Dette er også bare en bitteliten del av oppdateringen. Nye drakter som Frog Suit, Boomerang Flower, Super Acorn, Cannon Box, Power Balloon, Propeller Box blir det ikke akkurat mangel på nye spennende funksjoner og muligheter i selve banene heller. Spesielt siden vi også får en ny sopp som forvandler oss til Super Mario Bros. 2-figurer slik at vi kan klatre på og plukke opp en rekke fiender og gjenstander.

Når vi uansett er inne på fiender er det greit å nevne at de sju Koopalingene endelig også kommer til spillet. Hver av disse har særegne animasjoner og egenskaper, så da kan du for eksempel avslutte sju av de åtte verdenene du lager med unike bosskamper. I tillegg venter nye fiender som Mechakoopas av ulike varianter og Phantos, trampoliner som kan aktiveres og deaktiveres som vi vil og en rekke andre ting som bringer nytt liv til spillet.

Enkelt sagt er det virkelig verdt å ta en tur innom Super Mario Maker 2 i tiden fremover, for når traileren som viser frem mye av det World Maker-oppdateringen vil by på er nesten fem minutter lang sier det seg nesten selv at vi har mye spennende i vente.

HQ
Super Mario Maker 2

Relaterte tekster

3
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Den etterlengtede oppfølgeren til kultklassikeren Super Mario Maker (Wii U) er endelig over oss. Hva har Switch-utgaven å by på, mon tro?Loading next content