Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 får Link, Master Sword, nye fiender og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har aldri lagt skjul på at Super Mario Maker 2 ville få enda mer innhold etter lansering, og på torsdag får vi se at de ikke snakker om småtteri heller.

Da kommer det en ny oppdatering til Super Mario Maker 2 som gir oss nye fiender og skadelige ting som Pokey og Spikey, lar oss plassere isblokker som kan tines opp, ta nytte av P Block-er og Dash Block-er og ikke minst få bli The Legend of Zeldas Link. Master Sword kommer nemlig til spilllet, og dette vil gjøre oss om til den grønnkledde helten og bruke flere av de velkjente ferdighetene hans.

På toppen av det hele får vi en ny multiplayermodus kalt Ninji Speedruns. Her kan vi bryne oss på spesielle hinderløyper Nintendo har skapt mens vi ser en drøss med andre figurer representere hva andre spillere har gjort. Dette ser jo både kaotisk og moro ut. For å gjøre det ekstra interessant vil du også belønnes med nye kosmetiske gjenstander for Mii-figuren din ved å gjøre det bra, samt få svevende stjerner rundt den i en begrenset periode om du har en av de beste tidene. Du kan se alt dette i aksjon i traileren under.

HQ

Relaterte tekster

3
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Den etterlengtede oppfølgeren til kultklassikeren Super Mario Maker (Wii U) er endelig over oss. Hva har Switch-utgaven å by på, mon tro?Loading next content