Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 kan bare spilles med randoms, ikke venner, på nett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo brukte en del tid på å spesifisere hvilke aspekter som krever nettilgang og Nintendo Switch Online da de hadde en egen Direct-sending for Super Mario Maker 2 tidligere denne måneden, så den siste tiden har mange søkt og spurt etter nærmere informasjon. Så sent som i går begynte særlig ett viktig spørsmål å dukke opp; kan man spille sammen med venner om man ikke er på samme nettverk? Svaret er på klassisk Nintendo-vis utrolig nok nei.

For etter litt frem og tilbake i går kan Nintendo bekrefte at du bare kan spille Super Mario Maker 2 sammen med venner om dere er på samme nettverk eller LAN. Vi vil altså ikke kunne matchmake med venner over internett, noe Nintendo begrunner med at det da ville vært lett å utnytte enkelte systemer til å hjelpe hverandre på leaderboards og lignende. Dermed må du bare ha utrolig flaks om du ønsker å spille sammen med opptil tre venner som befinner seg langt unna med mindre Nintendo skifter mening.

Super Mario Maker 2

Relaterte tekster

3
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Den etterlengtede oppfølgeren til kultklassikeren Super Mario Maker (Wii U) er endelig over oss. Hva har Switch-utgaven å by på, mon tro?Loading next content