Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 vil la oss spille med venner likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har en ekkel vane for å imponere oss gameplaymessig, men så virkelig drite seg fullstendig ut på et mindre område. Sistnevnte har særlig vært online-funksjoner gjennom årene, så det var nesten ikke overraskende da de kunne bekrefte at Super Mario Maker 2 ikke kan spilles med venner over internett. Heldigvis er de flinke til å lytte på fansen også.

Under dagens Treehouse Live-show kunne utviklerne bekrefte at de nå jobber med en oppdatering som vil gjøre slik at vi faktisk kan matchmake med venner over internett i Super Mario Maker 2. Denne vil altså ikke være klar til spillets lansering den 28. juni, men vil komme litt senere.

Super Mario Maker 2

Relaterte tekster

3
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Den etterlengtede oppfølgeren til kultklassikeren Super Mario Maker (Wii U) er endelig over oss. Hva har Switch-utgaven å by på, mon tro?Loading next content