Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Monkey Ball

Super Monkey Ball er på vej til Nintendo DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Der er ingen tvil om at Katamari Damacy ville være en opplagt kandidat til Nintendo DS, men det er Super Monkey Ball så sannelig også og nå kan Sega meddele at Amusement Visions hærlige primater inntar Nintendo DS.

Kulen styres via den trykkfølsomme skjermen og firmaet lover at det vil være masse baner og enda flere artige mini-spill med i pakken. Nedenfor er de første skjermisene fra prosjektet som lanseres senere i år i Japan og tidlig neste år i Europa.

Super Monkey Ball
Super Monkey Ball
Super Monkey Ball
Super Monkey Ball

Relaterte tekster

0
Super Monkey Ball 3 med LAN?

Super Monkey Ball 3 med LAN?

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Så er det vann på ryktemøllen igjen. Ifølge det nyeste nummeret av det japanske magasinet Nintendo Dream, er Monkey Ball 3 på vei under navnet Banana Crazy, og jaggu påstås det å være LAN-kompatibelt også.

0
Super Monkey Ball 3 er på vei

Super Monkey Ball 3 er på vei

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Det er kilder nære Amusement Vision som kan fortelle at Monkey Ball 3 allerede er under utvikling. Etter at F-Zero er i ferd med å bli ferdig, er det blitt tid til noen nye konsepter - deriblant Monkey Ball 3.Loading next content