Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Paper Mario

Super Paper Mario

Feil funnet i EU-versjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går sendte Nintendo ut en pressemelding som litt pinelig forklarer at det faktisk har sneket seg inn en feil i den europeiske utgaven av Super Paper Mario på Wii. Det dreier seg om den engelske, spanske og tyske utgaven av spillet hvor det ikke kan gjennomføres en oppgave i den riktige rekkefølgen, kan få spillet til å fryse hvor man er nødt til å starte forfra ved siste lagring.

Det hele skjer i kapitel 2-2 etter at du har møtt en karakter ved navn Mimi. Hun ber deg om å gå opp på neste etasje for i det bakerste rommet å møte Merlee. Når du kommer frem til dette rommet vil et loft med pigger komme ned mot deg hvilket betyr at du skal skifte til 3D for å klare deg igjennom det. Når dette er gjort får du en nøkkel.

Men går du og snakker med Mimi før du samler opp nøkkelen, fryser spillet. Derfor skal du huske å samle opp nøkkelen med det samme.

Super Paper Mario
Super Paper Mario
Super Paper Mario

Relaterte tekster

Super Paper MarioScore

Super Paper Mario

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I et fett plattformspill debuterer en tynn Mario på Nintendo Wii. Carl Thomas har satt karakter på innsiden!Loading next content