Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Gunk

Svenske The Gunk viser gameplay og slippes i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Image & Form har ikke vist stort fra The Gunk etter at spillet ble avduket i fjor, men det er heldigvis ikke alltid et dårlig tegn.

Som lovet dukket The Gunk opp igjen i kveldens Gamescom 2021-sending fra Xbox, og traileren vi fikk leverer en solid dose gameplay sammen med avsløringen at spillet vil slippes en gang i desember. Når det gjelder gameplayet virker det helt klart som om SteamWorld Dig-skaperne vil takle overgangen til tredimensjonale omgivelser bra med varierte og utforskbare verdener og utfordringer, men vi får se om litt under fire måneder.

HQ
The Gunk

Relaterte tekster

0
Image & Form annonserer The Gunk

Image & Form annonserer The Gunk

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Vi trodde aldri det kom til å skje, men nå har Image & Form, de hyllede Steamworld-utviklerne, laget et spill som tilsynelatende ikke inneholder noen roboter! The Gunk er...Loading next content