Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Syv regioner får være med i Overwatch Contenders

Blizzard har kunngjordt noen utvidelsesplaner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny video fra Blizzard kalt Path to Glory gir oss en rekke nye detaljer om Overwatch sin fremtid som en esport, blant annet at Overwatch Contenders utvides til syv regioner neste år.

EU og NA har allerede Contenders-ligaer, men de nye planene til Blizzard kommer til å gjøre om OGN Overwatch Apex, Overwatch Pacific Championship, og Overwatch Premier Series til Contenders-ligaer for Korea, Stillehavsområdet, og Kina, mens Australia og Sør-Amerika blir helt nye ligaregioner.

Blizzard legger til at Contenders ikke er låst til regioner, men online-kamper kommer til å bli spilt på de tilhørende serverne. I tillegg kommer den åpne turneringen tilbake i januar, hvor de fire beste lagene derfra blir invitert til en Contenders Trials-konkurranse for å kjempe om en plass i ligaene. Den første av disse konkurransene går av stabelen i februar.

Vi får vite mer i desember, men høres det lovende ut så langt?

HQ
Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content