Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

T1 skiller lag med sin daglige leder League of Legends

Polt vil ikke lenger være med laget neste år, til tross for et veldig dominerende år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

T1 var uten tvil et av de beste League of Legends-lagene i løpet av 2022-sesongen. Den sørkoreanske organisasjonen vant League of Legends Championship Korea (LCK) på våren, kom på andreplass om sommeren, kom på andreplass i Mid-Season Invitational, og fant seg også sist som andreplass på Worlds 2022. Selv om T1 ikke helt kunne sikre seieren i mange tilfeller, er det nivået av konsistens vanskelig å utsette.

Men på vei inn i 2023-sesongen vil ting se litt annerledes ut, ettersom det allerede er avslørt at laget vil skille lag med sin daglige leder, Choi "Polt" Seong-hun.

Som nevnt i en tweet, blir vi fortalt (etter Google-oversettelse), "Per i dag har vi avsluttet reisen vår med daglig leder Seong-Hoon Choi "Polt" fra T1 League of Legends. T1 ønsker å uttrykke vår oppriktige takknemlighet til Polt, og vi vil støtte Polt for hans nye utfordring til slutten. Takk for din støtte og støtte så langt.

Når det gjelder hvem T1 ser etter å overta rollen, er det ennå ikke kunngjort.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content