Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Take-Two-sjefen sier at "vi sannsynligvis" får PS5 Pro og ny Xbox Series

Strauss Zelnick tror vi nærmer oss en ny mellomgenerasjon av konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Twos administrerende direktør, Strauss Zelnick, hadde mye å si under telefonkonferansen for 4. kvartal av finansåret som gikk, inkludert noen klare indikasjoner på at Grand Theft Auto VI kan bli utgitt i løpet av neste regnskapsår (1. april 2024 til 31. mars 2025).

Men dette var ikke den eneste interessante detaljen Zelnick delte, for da GamesIndustry.biz benyttet anledningen til å spørre ham om vi vil få mellomgenerasjons konsolloppgraderinger, som PlayStation 4 Pro og Xbox One X, svarte han:

"Det vil vi sannsynligvis" mens han la også til at de "ikke påvirket virksomheten veldig mye".

Både PlayStation 4 Pro og Xbox One X ble kunngjort rundt denne tiden i løpet av forrige generasjon, og hvis Zelnick har rett - noe han sannsynligvis har ettersom både Microsoft og Sony definitivt vil at Take-Two skal optimalisere spillene sine for bedre maskinvare hvis det er noen - er det ikke umulig at vi begynner å høre noen ganske detaljerte rykter snart.

Take-Two-sjefen sier at "vi sannsynligvis" får PS5 Pro og ny Xbox Series


Loading next content