Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Tales of Arise får en massiv utvidelse i november

Det hevdes å legge til over 20 timer med innhold.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er to år siden Tales of Arise kom ut, og det ble overveldende hyllet i media som et av de beste JRPG-spillene på lenge (vi likte det også veldig godt, sjekk ut anmeldelsen vår her), og spillerne så ut til å være enige.

Nå er tiden inne for å fortsette eventyrene, for Tales of Arise får en utvidelse kalt Beyond the Dawn, som lanseres i november. Og dette er ikke en helt vanlig DLC, men legger til "20+ timer med spillinnhold". Ifølge pressemeldingen kan vi se frem til "nye oppdrag, fangehull, bosskamper og en episk ny historie i en vakker fantasyverden i stadig utvikling", noe som ærlig talt høres ganske bra ut.

Se annonseringstraileren nedenfor, i tillegg til et utvalg skjermbilder som viser hva som venter når spillet lanseres til PC, PlayStation og Xbox 9. november.

HQ
Tales of AriseTales of Arise
Tales of AriseTales of Arise
Tales of AriseTales of Arise
Tales of AriseTales of Arise

Relaterte tekster

3
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem års ventetid er ved veis ende, og Tales of Arise belønner både tålmodige fans og nykommere med det som kanskje er det beste spillet i serien.Loading next content