Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Tales of Arise feirer rekord med enkel video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke engang gått en uke siden Tales of Arise ble lansert, men allerede nå er det tydelig at folk har lengtet etter mer Tales of med ny grafikkmotor og gameplayendringer.

Bandai Namco har nemlig gitt oss en veldig simpel video som avslører at Tales of Arise har solgt over en million eksemplarer disse første seks dagene. Nå skal det bemerkes at selskapet bemerker at dette er hvor mange som har blitt solgt digitalt og sendt til butikkene, så det er fortsatt ikke en million spillere, men en imponerende og gledelig rekord for serien er det uansett.

HQ

Relaterte tekster

3
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem års ventetid er ved veis ende, og Tales of Arise belønner både tålmodige fans og nykommere med det som kanskje er det beste spillet i serien.

0
Slik åpner Tales of Arise

Slik åpner Tales of Arise

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I disse dager er det langt fra like vanlig å se rulletekster i åpningen av TV-serier eller spill, men ett av stedene det fortsatt skjer er i Asia. Bandai Namco har det...Loading next content