Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team BDS er Rainbow Six Siege Jönköpings store seierherrer

Organisasjonen beseiret Team Liquid i den store finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rainbow Six Siege Jönköping Major er nå avsluttet, og med dette har vi en seierherre å snakke om. Etter rundt en uke med konkurranse var det Team BDS som tok utfordringen og gikk distansen for å vinne turneringen, etter å ha beseiret Team Liquid i den store finalen.

Dette resultatet har ført til at Team BDS har reist hjem med ikke bare $200 000 i premiepenger, men også en båtlast med ekstra Six Invitational poeng, som vil være nok til å sikre lagets opptreden i den fremste turneringen når den finner sted i februar 2023.

Bortsett fra å vite at Six Invitational vil bli avholdt mellom 7. og 19. februar, venter vi fortsatt på ekstra informasjon fra Ubisoft om premiepotten, formatet og hele listen over tilstedeværende lag.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content