Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team BDS styrker Rainbow Six: Siege -teamet med to nye signeringer.

Samtidig forlater to medlemmer organisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team BDS var i en periode det beste Rainbow Six: Siege laget i verden. Mellom slutten av 2021 og slutten av 2022 vant laget så å si hver eneste store turnering de deltok i, i tillegg til noen få turneringer utenfor denne perioden, som August Major i 2020 og Gamers8 2023. Men siden den gang har laget ikke hatt like stor suksess, noe som utvilsomt er en viktig årsak til de siste endringene i spillerstallen.

Både Bryan "Elemzje" Tebessi og Olivier "Renshiro" Vandroux har forlatt laget, og i stedet har Fatih "Solotov" Türker og Josh "Yuzus" Pritchard blitt signert. Paret vil konkurrere sammen med den franske trioen Stéphane "Shaiiko" Lebleu, Loïc "BriD" Chongthep og Théo "LikEfac" Mariano når konkurransespillet vender tilbake til den europeiske regionen i løpet av de kommende ukene.

Når vi snakker om denne rosterendringen, har Team BDS gått så langt som å si at det ønsker å "gjenvinne tronen", noe som tydelig antyder at laget må finne stor suksess for å bli ansett som en suksess selv.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content