Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team BDS vant Rainbow Six Siege European League 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter to helger med intense kamper har årets Rainbow Six: Siege European League-sesong blitt avsluttet og premiepotten på omtrent 1,2 millioner kroner blitt delt ut.

Det ble G2 Esports og Natus Vincere som måtte ta til takke med å kjempe om tredjeplassen, og der var det til slutt NA'VI som kunne juble etter 2-1 og en lommebok som ble litt over 150 tusen kroner fyldigere.

Deretter var det tid for selve finalen, hvor Team BDS og Team Empire møttes i en langt mindre spennende kamp siden førstnevnte knust Empire 7-3, 7-0 og 7-2. Dermed kan BDS ta juleferie med over 500 tusen kroner og mye respekt mens de forbereder seg på Six Invitational 2022.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content