Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Heroes of the Storm

Team Dignitas er vinnerne av Western Clash

Kjempet en meget intens finalekamp mot Zealots.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Western Clash-konkurransen i Heroes of the Storm returnerte til IEM Katowice i helga som var, og igjen var det Team Dignitas som stakk av med seieren. Men det gikk ikke helt knirkefritt, og det dukket opp en rekke overraskelser for alle i løpet av turneringen.

EU-laget Fnatic måtte i siste liten bytte ut stjernespilleren QuackNiix med ferskingen SonicLeBeast. De greide å klore til seg en seier mot Team Freedom, men tapte mot Tempo Storm. De vant deretter 3-0 mot HeroesHearth, men ble til slutt slått ut av konkurransen av Zealots.

Zealots startet svakt med et nederlag mot Tempo Storm, men det ga dem tydeligvis blod på tann, for etter det knuste de Fnatic og Tempo Storm. De endte opp med å komme seg helt til hovedfinalen, hvor de ble beseiret av Dignitas etter en intens finalekamp, som ble avgjort i de siste sekundene på det sjette kartet.

Dignitas danket ut HeroesHeart, Team Twelve og Tempo Storm etter tur for å komme seg til finalen, som de til slutt vant.

Hvis du vil vite mer om turneringen kan du sjekke ut videoene nedenfor. Her har vi samlet en rekke pressekonferanser og intervjuer med spillere. Hadde du forventet at Dignitas skulle vinne?

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
Heroes of the Storm

Relaterte teksterLoading next content