Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team Empire vant Rainbow Six Pro League-finalen i Milano

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den niende sesongen av Rainbow Six Pro League er nettopp blitt avsluttet denne helgen via en stor finale. Denne ble avholdt i Milano, hvor Six Invitational-finalistene Team Empire tok seieren etter en kamp mot nord-amerikanske Evil Geniuses.

Evil Geniuses er et lag som har vært nære på å vinne flere turneringer, og de har dukket opp i mange finaler. De slo både Immortals og FaZe Clan 2-0 for å komme i finalen, men det var dessverre ikke nok.

Team Empire slo DarkZero Esports 2-0 og Fnatic 2-1 for å komme i finalen, men faktisk hadde de en dårlig start i finalekampene da de tapte på Bank mot Evil Geniuses. Det gikk dog bedre på både Oregon og Clubhouse, og så var seieren tatt.

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content