Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Team EnVy gjorde rent bord på Overwatch Contenders

Det talentfulle laget gikk gjennom turneringen uten et eneste tap.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har det vært avholdt play-off kamper for Overwatch Contenders, og som forventet gjorde ikke Team EnVy det så aller verst.

Tilskuerne som tok turen til Blizzard Arena Los Angeles fikk nemlig se EnVy knuse FNRGFE 3-0 i semifinalen, mens FaZe Clan hadde små problemer med å vinne 3-1 over Envision. Dermed var det lov å håpe på en jevn finale, noe det var langt unna å bli. EnVy lekte seg rett og slett med FaZe i finalen, og vant hele 4-0. Slettes ingen dårlig "oppvarming" for laget som skal representere Dallas i Overwatch League.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content